Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

     High school musical kirjat!Kaikki 15€.

High School Musical 3, Seniorivuosi

Senior year

East High’n senioriluokka on uuden edessä. Tuttu ystäväporukka on vielä kasassa, mutta valmistuminen ja opiskelijaelämä ovat jo kaikkien mielessä. Troy pohtii, onko kotikaupungin yliopisto sittenkään häntä varten, ja Gabriellan sydän pakahtuu, kun hän joutuu tekemään vaikean valinnan. Kevät on kiireinen ja yllätyksiä täynnä. Luokka valmistautuu kevätmusikaaliin, pohtii päättäjäistanssiaisten asu- ja deittivalintoja sekä jännittää valmistujaispäivää. Lisäksi opettaja Darbus paljastaa, että kuuluisa näyttämötaiteen opinahjo tarjoaa  stipendiä kahdelle East High’n oppilaalle. Toteutuuko itsevarman Sharpayn unelma? 156 sivua.

High School Musical:Täältä tullaan Broadway

Täältä tullaan Broadway

Troy, Gabriella, Chad, Taylor, Sharpay ja Ryan ovat luokkaretkellä New Yorkissa. Ystävykset ovat innoissaan, onhan sykkivä suurkaupunki täynnä nähtävää ja koettavaa. Matka tarjoaa jokaiselle myös houkuttelevan haasteen: Sharpay ja Ryan pääsevät Broadway-musikaalin koeesiintymiseen, Gabriella ja Taylor kilpailevat yliopistostipendistä tiukassa tietovisassa ja Wildcatsit päätyvät pelaamaan korista mielenkiintoisessa seurassa. Meneekö matka pelkäksi suorittamiseksi, vai onnistuuko kaverijoukko pitämään myös hauskaa? 126 sivua.

High School Musical 2

High school musical 2

Kouluvuosi on lopussa. Troy, Grabriella ja muu Wildcats-porukka odottavat kärsimättöminä loman alkua. Juonitteleva Sharpay hankkii Troylle työpaikan hienostohotellista, ja kaverit seuraavat perässä. Kesä vaikuttaa suorastaan loistavalta, kunens Sharpayn juonet alkavat paljastua. Hylkääkö Troy ystävänsä koripallostipendin vuoksi?

High School Musical: Rytmiä riimeihin

Rytmiä riimeihin

Miten remuavista koristähdistä saadaan runopoikia yhdessä viikossa? Troy ja Gabriella aikovat ottaa tämän selville, kun he avustavat Chadia, Jasonia ja Zekeä äidinkielen projektissa. Pojat huomaavat, että riimittely ei olekaan mummojen touhua.

High School Musical: Loistava tulevaisuus

Loistava tulevaisuus

Gabriella on saanut tehtäväkseen auttaa Sharpayta opinnoissa, sillä koko koulu-uran ratkaisevimmat kokeet ovat aivan kulman takana ja Sharpay on tsempannut lähinnä laulu- ja tanssiharrastuksissa. Onneksi opiskelun ohella on tiedossa jotain mukavaakin, nimittäin vuotuiset halloweenbileet. Tämän vuoden teemana on tulevaisuus ja Gabriellaa jännittää: minkälaisen puvun hän valitsisi, ja mikä tärkeintä: onko hänellä ja Troylla yhteisiä unelmia? 126 sivua.

High School Musical: Salainen toive

SALAINEN TOIVE

East High’n oppilaskunta on päättänyt kerätä ennätysmäärän rahaa ystävänpäivän hyväntekeväisyystempauksessa. Varainkeruu on Sharpayn vastuulla, eikä lorvailua suvaita! Gabriella ja Troy ovat tahoillaan niin kiireisiä, että ystävänpäivä uhkaa olla ohi ennen kuin he löytävät yhteisen hetken. 125 s.


©2019 Vanessa & Zac - suntuubi.com